Nimetön

Runoilija Androfobia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan, että oppisin tuntemaan itseni paremmin.Kiitos kaikille, jotka jaksavat kommentoida :)
 

Minä vihaan kaikkea sinussa
tapaasi olla täydellinen

Sitä, että kaikista maailman ihmisistä
sinun täytyy muistuttaa juuri Johnny Deppiä

Nauruasi, joka soi samalla taajudella
kuin sydämeni lyönnit

Vihaan katsetta silmissäsi
Juuri sitä, joka saisi minut
tekemään mitä ikinä tahtoisit

Eniten vihaan kuitenkin sitä ääntä päässäni
joka aika ajoin muistuttaa
Että sinä olet kirkkaan tuulen poika
ja minä leivinpaperiauringon tytär

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja jotenkin suloisen haikea. Pidäv paljon.

Tässä sitten puhutaan suu puhtaaksi! Hyvä runo.

Niin ja hyvää syntymäpäivää! :)

 

Käyttäjän kaikki runot