Magneetit

Runoilija TryingNotLying

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 10.5.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joskus,
kun kaikki on kohdallaan,
jokainen tekomme ja sanamme tukee toista
ja vetovoima on kiistämätön, hallitsematon, vahva
silloin me olemme täydelliset,
luodut yhteen, niin tiukasti kiinni ettei välissä ole mitään.

Toisinaan,
Epävarmuus, väärinymmärrys, eripura,
harkitsettomat sanat, väärät teot, huonot hetket,
pelkoni ja tekosyyni työntävät sinua kauas.

Silti aina,
me tiedämme,
suunta kääntyy uudelleen,
ja minä vedän sinut itseeni kiinni.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot