Kämppikset

Runoilija TryingNotLying

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 10.5.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oksennusta matolla
kukkamullat lattialla
karvoja sohvalla
ja kumpi pudotti hyllystä Paasilinnan?

Vieraita pelkäätte
koko ajan tappelette
eteisessä muoruatte
ja mihin katosi kumilenkki pöydältä?

Tallotte näppistä
teroitatte kynnet tapetista
loiskutatte vesikupista
ja miksi teidän on hyökittävä nukkuvien varpaisiin?

Rasittavia te olette
silti kehräyksenne on maailman rauhoittavin ääni
raukeat silmänne levollisinta mitä tiedän
ja luottamuksenne kahdehdittavaa

Syliin käpertyvässä kissassa on maailman viisautta
aavistusta siitä, mihin pitäisi itsekin elämässä pyrkiä

Selite: 
Kissat. Kämppiksistä kauheimmat. :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot