Tuntematon

Runoilija TryingNotLying

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 10.5.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Odotin sinua kotiin,
vuosikausia,
kuka on tämä asemalaiturin hahmo?

Oliko tukkasi noin vaalea erotessamme,
naurusi noin remakka,
tuoksusi vaniljainen?

Kurotat,
limität sormesi sormiini kuten ennen,
mutta se ei ole sama käsi

Minä odotan aina vaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot