Nimetön

Runoilija TryingNotLying

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 10.5.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

I've been abused
I've been beaten
I've been left alone

I didn't deserve it, I now know that I didn't.

I've been ignored
I've been crushed
I've been lied to

I didn't deserve it, I never deserved it.

All that happened. But now,
I'm with you.

Selite: 
It's not like I never think about it. But with you it doesn't matter.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot