Nimetön

Runoilija TryingNotLying

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 10.5.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Siirrät hikisiä hiuksiani otsalta
ja tulet vielä lähemmäksi
vaikkei meitä enää erota mikään

kuiskaat,
on kylkesi kaaressa ikuisuus
huulillasi hetki
ja silmiesi pohjalla välkkyy saavuttamaton

minä sulan sinun käsiisi
ja tulen osaksi suurempaa virtaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot