Puhtaanvalkeaa

Runoilija SOKERIMUIKKU

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 20.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuinka monta kertaa sun täytyy huutaa itsesi ehjäksi,
jotta voit nähdä läpi valkoisen.
Sinisilmäisen kiintopiste karkaa, ja se hapuilee.

Kumpi on oikea,
ja missä väärä huomataan vihdoinkin.
Sun kurkkua tuhannet repii auki, ja miten sä et sitä huomaa.

Niiden hyväntahtoisuus on vain paskainen valhe.
Kiellät kaiken, etkä näe.

Herää hetkeen, ja pian sua ei enään ole.

sillä ne vie sut kokonaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana, samalla niin eheä ja rikottu, niin rytmisesti kuin sanoiltaan. Kursiivit toimii.

 

Käyttäjän kaikki runot