Pyhimys

Runoilija SOKERIMUIKKU

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 20.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pistä mut uskomaan
menetettyyn elämäniloon ja tyhjiin sanoihin.
Mitä sä selität kuuleville korville
jotka kieltäytyy kuulemasta.

Teekutsuilla ja mielikuvitusystäviä ympärillä.
Mitä muutakaan sulla on enää jäljellä?

Harhakuvitelmia paremmasta.

Ja vielä sä löydät onnen veitsen terältä,
runoja sun valkoiselta iholta.

Tuudita itsesi ikinuneen ja sun ruumis roudassa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot