Nimetön

Runoilija SOKERIMUIKKU

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 20.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kuolema tervehtii mun silmistä vastaantulijoita
euforiaa

tasaisia laineita, nousuvesiä ja varpaat hukkuu hiekkadyyneihin
minä olen meri,
minä olen sen aallot,
pyörteet ja loputon suolavesi.

hukutaan yhdessä mun mieleen, niihin liian syviin vesialueisiin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan rytmikäs, vaivattomasti kulkeva runo.
Pidän kirjoitustavastasi.

 

Käyttäjän kaikki runot