Valheelliset haaveet

Runoilija Pikkumyy83

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.9.2009
Viimeksi paikalla: 29.8.2017 8:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Koskettaessasi minua uppoudun kiellettyihin haaveisiin,
sinä ja minä, me yhdessä, vielä kerran.
Ei näin koskaan tule käymään tiedämme molemmat,
sanani ovat pelkkää rekvisiittaa kun vakuutan; tämä riittää.
Noiden sanojen taakse piiloudun totuutta.

Sinä et koskaan jätä naisia,
me kaikki olemme jättäneet sinut vuoksi toisten naisten.
Sinä et koskaan ole tai tule olemaan mies yhdelle naiselle,
ja kaikki tietävät sen.
Jokin sinussa kuitenkin pitää otteessa,
kieltää päästämästä irti,
antaa uskoa että ehkä sinä vielä muutut.

Haaveissani huomaat muuttuneesi ja haluat minut vierellesi.
Haaveissani kiedon käteni ympärillesi pitäen muut poissa.
Haaveissani olisin sinulle se ainut ja oikeat.

Totuuden haave on että saisin sinut vaikka vain hetkeksi yhä uudelleen ja uudelleen.

Haaveideni takia luovun tulevaisuudesta jonkun toisen kanssa.
Haaveideni takia olen yksin loppuun saakka.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot