Viimein onnellinen

Runoilija Pikkumyy83

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.9.2009
Viimeksi paikalla: 29.8.2017 8:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voiko tämä tunne olla mahdollista,
tunne siitä että meidät on tarkoitettu toisillemme ja että viimein ei tarvitse murehtia tulevaa!!

Olemme kulkeneet erillämme läpi helvettien,
tunteneet kun rakkaus satuttaa,
tunteneet erojen katkeruudet,
tunteneet että jotain puuttuu!

Nyt kun olemme vierekkäin,
käsi kädessä,
annamme menneisyytemme jäädä taaksemme,
suunnitellen tulevaa,
yhteistä tulevaisuuttamme,
joka ei pelota,
vaan jota voi rauhallisin mielin odottaa!
Sillä minä ainakin tiedän että sinä olet minulle Se Oikea ja nyt,
ei minulta mitään enää puutu!

Sinä olet jotain niin ihanaa ettei sitä voi käsittää!
Sinä ajattelet minua ja tunteitani,
sinä huomioit minut pienillä teoillasi,
sinä ymmärrät minua paremmin kuin kukaan koskaan, vaikka tiedän että voin olla vaikea,
mutta silti sinä olet pysynyt vierelläni.

Jos vain pysyt luonani,
lupaan ettei kukaan rakasta sinua niin paljon kuin minä,
lupaan yrittää ymmärtää etten voi kaikkea sinulta kieltää,
lupaan yrittää olla rakkautesi arvoinen,
lupaan yrittää olla pahoittamasta mieltäsi,
lupaan etten koskaan sinua satuta,
sillä sinä olet minulle Se Oikea!!

My soulmate!! <3

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo. Tosirakkautta!

 

Käyttäjän kaikki runot