Nimetön

Runoilija Pikkumyy83

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.9.2009
Viimeksi paikalla: 29.8.2017 8:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miten voi unohtaa elämänsä kauheimman näyn, sinä nukut vieressä toisen naisen.. Tästä aikaa on kulunut jo ylitse vuoden, mutta silmäni sulkiessa näen kaiken uudelleen.

Annoin anteeksi, vaikka se tuhosi mieleni, silti sinä jatkoit samaa peliä. Vaikka tiesit ettet koskaan kahta saa.
Annoin anteeksi niin monta kertaa että sekosin laskuissa.

Nyt käyn viikoittain terapiassa, yrittäen ymmärtää..
Sinä takana rautaristikon et voi enää minua auttaa.

Lapsi, sinun ja hänen, tulee aina minua muistuttamaan, etten minä sinulle riittänyt.
Nyt sanon sinulle hyvästit, et voi enää minua satuttaa.
Ei selitykseksi riitä sekaisin olo, sinulla olisi ollut silti valta sanoa ei.

Syyllisyyttä tunnen kun yksin sinut sinne jätin ja rakastan edelleen, mutta aina ei rakkaus vain riitä.

Huomaatko, nyt sinulla ei ole enää kumpaakaan..

Toivon että joskus ymmärrät että rehellisyydellä voitat onnen, sillä pelisi tuo sinut lopulta tuhoaa..

Selite: 
Tuli hieman kirje-muodossa, mutta..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot