Yksinäinen

Runoilija Pikkumyy83

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.9.2009
Viimeksi paikalla: 29.8.2017 8:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Istun yksin muistellen menneisyyttä,
miettien tulevaisuutta.

Kaksi elämäni rakkautta olen itse hylännyt,
lähtien pois sydän särjettynä,
pieniin palasiin hajonneena.

Kaksi ihmistä,
jotka eniten satuttivat.
Kaksi ihmistä,
joita eniten rakastan.

Miksen voi päästää irti ja unohtaa,
miksi hajotan itseäni haluamalla takaisin helvettiin.
Luulin pääseväni irti menneestä,
siihen syliin kauan sitten jätettyyn,
yhdeksi yöksi jäädessäin.

Kumpaakaan en enää saa,
kumpaakaan en enää halua
ja
haluan edelleen kummankin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot