Anteeksi

Runoilija Pikkumyy83

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.9.2009
Viimeksi paikalla: 29.8.2017 8:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Anteeksi olen antanut kaiken,
anteeksi olen antanut rikotut lupaukset,
anteeksi olen antanut toisen vieressä vietetyt hetket,
anteeksi olen antanut valheesi,
anteeksi olen antanut yksinäiset yöt.

Anna sinä minulle anteeksi,
anna anteeksi etten enää jaksa uskoa muutokseen,
anna anteeksi kun ajattelen nyt itseäni,
anna anteeksi satuttamiseni,
anna anteeksi hyljättyäni sinut.
Anna anteeksi rakkauteni sinuun.

Ei anneta katkeruuden koskaan nostaa päätään,
annetaan ja saadaan anteeksi,
jatketaan elämää ystävinä,
ystävinä joiden ei tarvitse koskaan satuttaa toista.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tästä runosta pidän, se kuvastaa kypsää suhtautumista.

 

Käyttäjän kaikki runot