Tunteeni

Runoilija Tommi P

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.9.2009
Viimeksi paikalla: 3.9.2016 8:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mieleni täyttynyt on tunteella taannoisella.

Silmissäni palo ikuinen syttynyt on.

Pysyy suuni hymyssä ilman ruosteista rautalankaa.

Hitsasit aukon rinnastani umpeen ja täytit sen jollain.

On vallannut vartaloni tunne tulinen.

Jalkani johdattavat minut aina luoksesi.

Selite: 
Vain pieni lanka kaiken koossa pitää tässä maailmassa.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot