Seilaten

Runoilija Tommi P

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.9.2009
Viimeksi paikalla: 3.9.2016 8:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mietin mielessäni kaikkia näitä suuria aaltoja.
Ne minua kuljettaa kohti rantaa joka täyttyy viisaista puhujista.
Mitä lie tahtovat sanoa, aina jäljessä ovat.
Viisautta kai sekin lie.
Hölmöt, olkoon.

Jatkan aalloilla, sinun saarelle toivon päätyväni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana on runosi
määrätietoisuutta sanoissasi

En oikeen osaa kunnolla sanoa mitä sanoisin. Miellytti minua suuresti. Aaltoinen meininki, aaltojen mukana menee, mutta kuitenkin tavoite ja tietoisuus mitä haluaa. Aallot epätoivottuun rantaan ja aallot osuu vaikka kallioihin ja vasta aallokolla kohti toivomaansa rakkauttansa. Näin mie jotenkin koin ja haluan kokea, kun minusta se tuntuu hyvälle itselleni. Pidin paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot