Odottavaa pettymistä...?

Runoilija Tommi P

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.9.2009
Viimeksi paikalla: 3.9.2016 8:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ajan ohi olevan jo luulin,
eteeni se iskeytyy.

Aika jota ei toivonut takasin,
roikkuu kaulassani.

Se muokattavissa on,
mahdollisuuksia täynnä.

Mahdollisuuksia elämän,
rakkauden suuren.

Nyt kertoo meille,
ei tunteillensa mitään voi.

Selite: 
"Rakkaudessa jossa uhraukset ovat yhteisiä, ne voitetaan jos vain sitä sydämmestään tahtoo."
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava herkkä runo uudesta mahdollisuudesta.

Luulen, että on vain joitain kortteja, jotka täytyy katsoa loppuun saakka.

kaunista
haikeutta sanoissasi

 

Käyttäjän kaikki runot