Kyynel

Runoilija äityli86

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 18.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Emme koskaan nähneet sitä kyyneltä,
sillä se ei kimaltanut
Se ei valunut poskeltasi huuhtoen tuskaa
Kyyneleesi valuvat sydämeen,
kiertävät veressä.
Ne eivät huuhdo tuskaasi pois
ellet päästä niitä ulos
Ei se tekisi sinusta heikompaa ihmistä, päinvastoin
vain vahvimmat uskaltavat myöntää epäonnistumisen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo! Tykkäsin..

Hyvä runo, ja niin totta.

 

Käyttäjän kaikki runot