Elämänohje

Runoilija äityli86

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 18.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Viisas mies kerran,
isäni,
antoi minulle ohjeen elämään.
Älä välitä siitä pahasta,
mitä saat osaksesi.
Kiitä siitä hyvästä,
mitä saat osaksesi.
Pyydän anteeksi,
sitä pahaa minkä annat muiden osaksi.
Äläkä koskaan unohda,
että olet arvokas ihminen.
Lopussa vain sinä,
voit itse vastata elämästäsi,
vain rakastamalla itseäsi,
voit oppia rakastamaan muita
ja tulla rakastetuksi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

todella loistava ohje onkin:)

Hyvää syntymäpäivää!
Todella viisas, isäsi ja sinä jos noita ohjeita noudatat.

 

Käyttäjän kaikki runot