Karhu

Runoilija äityli86

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 18.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Näetkö tuon karhun tuolla kalliolla?
Se on tämän metsän kuningas,
älä koskaan mene sen lähelle,
sillä se tappaa.
Se ei halua vieraita metsäänsä.
Miksei? Eikö se tarvitse ystäviä?
Totta kai tarvitsee, mutta se pelkää.
Se pelottaa kaikki pois,
ettei kukaan voi satuttaa sitä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

voi karhu poloa ).=

Niin... tappaa tai tulee tapetuksi.
Tämä on hyvä.

tuli yhtäkkiä jokin ajatus tästä runostasi. Paljon kertoo myös ihmisestä. kiitos kommentistasi*kumarrus*

 

Käyttäjän kaikki runot