Kipua

Runoilija äityli86

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 18.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joskus elämä on liian kovaa elettäväksi selvinpäin.
Asioita joista ei voi puhua ääneen,
koska ne ovat liian kipeitä.
Missä menee inhimillisyyden raja,
milloin se ylitetään?
Paljonko on tarpeeksi,
miksi taistella kun kaikki lopulta häviävät?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot