Kaipaus

Runoilija äityli86

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 18.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaipuu koskettaa rintaani
tahdon sinut luokseni
Lähdit vasta
mutta minulla on jo ikävä
Elämä ilman sinua
tuntuu tarkoituksettomalta
Vaikka tiedän
Etten voi sinua enää nähdä
Enkä enää ääntäsi kuulla
En enää tuntea,
lämmintä lohduttavaa kosketustasi
Silti tuntuu
kuin se ei voisi olla totta
Kuulut elämääni
Miksi lähdit näin aikaisin?
Miksi?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot