Ei minulla ole!

Runoilija 277c3cce70a6d69385377f820cef1a6f

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 22.12.2010
Viimeksi paikalla: 17.9.2019 7:51

Asuinpaikka: b582e3b87f64298cce0e261a86f128e3
Syntymäpäivä:
19.4.2024
Facebook:

 

Ei minulla ole sanoja
joilla vuoria siirtelisin,
ei minulla ole viisautta
jolla vähät sanani asettelisin

myöskään rohkeutta ei annettu
kun miekkoja jaettiin,
taitoa pistintäni terottaa
osaanko edes vihaani rakkaudesta erottaa

sano sinä
mitä se elämä on,
mistä sen löytää vois
löytää, omistaa
ja matkustaa elämä taskussaan kauas, kauas pois

ei minulla varaa ole
olemisellani leikkiä lyödä
sattuu se, sattuu kovin
kas, on maailman tapana sanansa syödä
riitaa haastaa, katkeroittaa
käntää selkänsä
ja nauraen ilkkua mennessään tovin

ei minulla leipää ei,
saati päällensä muutakuin katse nälkäinen
ja ylähuuli
ei ole leipää köyhille jakaa ei
ja ruokahalunkin sossutantat vei

onkohan elämä niin
ettei sitä tiedä, onneaan
kuin jälkikäteen vasta
jos itkettää, painaa tuska tai suru
ei mikään estä mua murehtimasta
mutta juuri nyt siitä löytyy se elämisen riemu
rakkaus
ja kullanmuru

onkohan Taivaaseen kolkutin
en minä tiedä,
sitä enempää miettinyt
kun rukoilin
ja Jumalalle murheitani tolkutin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvällä rytmillä rappaa menemään.

Vahva runo, taitavasti ja mukaansatempaavasti asetat sanasi. Tekee mieli lukea uudelleen ja miettiä.

Hyvää syntymäpäivää

Elämänkipeä runo, joka todellisuuden tuntee ja tietää, silti muutostakin pyytää, kun rukouksen tietä kulkee. Lämpöiset Syntymäpäiväonnittelut Sinulle!

Oijoi mikä runo!
Onnittelen syntymäpäivänäsi!

No kylläpä kolahti, suorastaan humahti tämä. Upeaa sanojen pyörittelyä, ajattelua.

Kun tarttuu jämäkästi omaan käteen, niin jopahan kelpaa porskutella niin, että rapa räiskyy...

Tässä runossa oli sitä jotakin. Rehellisyyttä.

Näin se tekee elämä välillä kipeää ja murhetta kantaa. Toivottavasta valoaankin taas vastalahjaksi antaa.
Hyvää syntymäpäivää, ja onnittelut sinulle!

Aivan mahtava runo ! Sinulla on se taito asettaa sanasi juuri oikein ja mikä viisaus sanoillasi asuukaan !

Elämä on monituotoista, uskomista, toivomista ja myös pettymyksiä. Rehellistä kerrontaa ja ilonpilkahduksena tuo "elämisen riemu, rakkaus ja kullanmuru." Hyvä runo.

Elämä on itsekullekin omanlaistaan, ainutlaatuista uniikkia
joka vaihdellen mutkitellen, ylä- ja alamäkineen vie eteenpäin.
Elämän iloa ja surua hienosti, aidosti!
Taivaan Isän tuki on monessa tarpeen ja
kiittäminen hyvä, hymyilee Marle :) 
Vahvaa omaleämänkerrallista kuvaa tässä.
hyvin rytmitettyä runoasi oli helppo ja mukava lukea!
Lopun alleviivaus hieman häiritsee, alkoi todella hyvin tämä runosi.
 

Käyttäjän kaikki runot