Pettymyksiä

Runoilija 277c3cce70a6d69385377f820cef1a6f

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 22.12.2010
Viimeksi paikalla: 17.9.2019 7:51

Asuinpaikka: b582e3b87f64298cce0e261a86f128e3
Syntymäpäivä:
24.4.2024
Facebook:

 

inho ihmiseen
viha vihlova ja muistot

tulkaa kaikki katsomaan
kuinka täällä nähdään ain
nälkää
näkyjä
tai unia vain

on raatanut ristiänsä
aikuinen mies
matkalla
kriisistä kriisiin
ristinään ei enempää kuin vaivainen elämän ies

keskelle elon piennarta
hopean tatinaan
nukkua voi
väsynyt
vain hampaissaan
nousevan aamun toivo

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä ja mielenkiintoinen, unenomainenkin runo. Pidin!

Raskaasti läpi pettymyksien... mutta kuitenkin on se aamun toivo... Hienoa, kun tulit takaisin =o)

Surusointinen onkoskettavan runosi sanoma *

Haikeaa ja herkkääkin, hyvä runo

Elämä tuo pettymyksiä, kyyneleitä ja surusta sumenneita päiviä, mutta siltikin on jossakin se pieni, hento hetki, joka muuttaa kerran olevaa. Uuden päivän uusi hetki, siinä toivonripe jäljellä. Runot avaavat uusia väyliä ja hoitavat jo menneitä päiviä, sillä niissä voi olla raskaita muistoja. Runot ovat kuin terapiaa parhaimmillaan, kuten tämäkin koskettava runosi.

Kosketat. Tervetuloa takaisin, sinua on kaivattu.

Ahdistus ja mielen kipu kasvattavat vahvuuteen ja varmuuteen.

Aikuinen runosi ei anakaan petä lukijoitasi.

Uniakin on joskus hyvä nähdä, mutta onneksi on nousevan aamun toivo.

Pettymysten yli pääsöö,- siinä pitää tietysti olla ymmärtäviä kanssaeläjiä ja niitä jokka valaa uskua hyvähän huomisehen.
Niinku tierät,-Valo tuloo aina Ylähältä.
*Aurinkoajatuksia sinne*

koskettavan herkkää on,,

Hienosti loppuu hyvä runo!
Elämän valttikortit?
puhutteleva,voimakas!
 

Käyttäjän kaikki runot