Missä olet?

Runoilija TheBrokenHart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sinä+Minä=<3
 

Missä olet nyt, mitä teet nyt?
Oletko tässä loputtomassa taivaassa?
Tajusin nyt ensimmäistä kertaa,
sen jälkeen kun karusti katosit maailmastani...
Kuinka paljon kannustit,
kuinka sait minut aina hymyilemään.
Tajusin kuinka tärkeä olit minulle,
tajusin kuinka paljon oikeasti kaipaan.
Toivon etten koskaan unohda hymyäsi,
enkä silmiesi tuiketta...
Mutta näen sinut aina peilille hymyillessäni,
olithan osa minua.

Selite: 
''Maasta olet tullut, maaksi olet tuleva'' Lepää rauhassa rakas ystäväni Neea.
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullinen
ak niin kaunis ja
sydäntä liikuttava

 

Käyttäjän kaikki runot