Viimeinen hymy

Runoilija TheBrokenHart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sinä+Minä=<3
 

Hiuksesi liehuvat meri-ilmassa.
En kestä sitä enää yhtään kauempaa,
sitä tunnetta palatessamme omia teitämme.
Puiston penkit verhoutuneet auringonlaskuun,
olet jo kauan katsonut alas aina vain,
mutissut jotain vaivihkaa hiljaa itsellesi.

En vielä ymmärrä miksi annoit minulle hymyn.
Sen kauniin hymyn, viimeisen hymyn.
Se oli niin söpö, ehkä vähän surullinen.
Se on parhain hymy koskaan.

Selite: 
enpä minäkään tiedä. jännä päähänpisto musiikkia kuunnellessa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot