Piilota mut

Runoilija TheBrokenHart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sinä+Minä=<3
 

Ota minut luoksesi, piilota minut muilta,
tahdon olla sinun, piilota minut rakastavaan syliisi.
Tahdon viedä sinut muilta, olla kanssasi kahden,
suojelen sinua muilta, niin kauan kuin tahdot.
Rakastan sinua, piilota minut, hukuta minut
rakkauteesi. En tahdo muiden löytävän minua,
tahdon että vain sinä tiedät minusta.
Rakastathan minua vielä aamulla?

Selite: 
''Rakastathan minua vielä aamulla?''
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunteikasta "tykitystä". Aihe kolahti minuun tällä hetkellä aivan kympillä.

 

Käyttäjän kaikki runot