katuvarpusia

Runoilija smoukki

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Sateen jälkeen hiekkatiellä kauneus hehkuu ja kumartaa syvään" -Dave Lindholm
 

ei ole mitään sanottavaa
vain tuhansia piilotettuja
tunteita,
ihmisen sydän
syvä sininen valtameri,
kuin se voisi olla loppumaton.

tuska syvällä
aaltojen pohjissa,
tai sitten niillä vaahtopäillä,
jotka pyrkivät pintaan
myrskyssä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot