Syksy

Runoilija smoukki

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Sateen jälkeen hiekkatiellä kauneus hehkuu ja kumartaa syvään" -Dave Lindholm
 

Pisara,
niin heleä,
raikas,

tipahtaa lehdeltä otsallesi.

Maistat
heleää,
raikasta

se on syksyn ensimmäinen.

Tuuli on
kirpeän suloinen,
uudenlainen

niin kuin sinäkin
pitkästä aikaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot