Nimetön

Runoilija smoukki

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Sateen jälkeen hiekkatiellä kauneus hehkuu ja kumartaa syvään" -Dave Lindholm
 

Tämän kaupungin kadut ovat saastaiset,
täällä leijuu hiilen katku.
Jokainen päivä
kuin yön mustin hetki.
Mutta isä,
minä rakastan tätä kaupunkia!

Tämän kaupungin kulkukoirat
leikkivät räntälumisateessa.
Rähjäinen poika
heittää niille keppiä ja hänen nenänpäänsä on musta.
Isä, minä rakastan tätä kaupunkia.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot