Anteeksi

Runoilija smoukki

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Sateen jälkeen hiekkatiellä kauneus hehkuu ja kumartaa syvään" -Dave Lindholm
 

Sinä päivänä kun synnyin
onni ei kai ollut puolellani

Siitä hetkestä lähtien
olen tehnyt lähinnä vain
huonoja valintoja

Sinä olet hyvä valinta
olet joutunut kärsimään

Pysy kanssani
pysy kanssani ikuisuus

Muuta minulla ei ole
kuin anteeksipyyntöni
otathan sen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot