Lasisydän

Runoilija menley

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.10.2007
Viimeksi paikalla: 21.12.2016 22:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuukauden runoilija 4/13
 

Syvä musta kuilu täynnä tyhjiä sanoja
puuttuvia palasia talletettuina huomiselle

Sanoja, joita en itsekkään ymmärrä

Ei, älä sano mitään
minun ikävälläni ei ole osoitetta

Nukun, kunnes olen tarpeeksi vahva kohtaamaan todellisuuden

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kivi lasilinnun sydämessä ... särkyessään koskettaa ....

 

Käyttäjän kaikki runot