Rakas onnea matkaan

Runoilija menley

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.10.2007
Viimeksi paikalla: 21.12.2016 22:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuukauden runoilija 4/13
 

Haluaisin olla vahva muuri
luja suojaverkko ympärilläsi
jotta olisit turvassa maailman tuulilta

Mutta olen vain repaleinen harso
jota pienikin tuulenvire riepottaa
Oksista kyhätty reikäinen aita

Tämä polku on sinun kuljettava yksin

Haluaisin olla sinun ilosi lähde
mutta olen vain surujen kaivo
ihan liikaa kyyneleitä

En ole mitään, mitä haluaisin sinulle olla

Vain unessa voin kääriä sinut iholleni
ja silittää ehjäksi
Hymyillä hymyn sinunkin silmiisi
kun näet minut

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikea runo,
jossa kuitenkin lämpöä, iloakin hivenen.

Pidin.

Koskettava ja ihana runo. Kiitos!

Mukava runo aiheesta huolimatta, täyttää tyhjiön ja pam me saamme pieneksi käyneen harson ympärillemme ja myötätunto on runoilijan puolella. Toinen pam ja unessa on runoilija aidosti oma itsensä silittäen rakkaansa ehjäksi.

Haikeutta ja suruakin empaattisessa runossasi

Surullinen, herkkä runo, pidän

Huoh... <3
 

Käyttäjän kaikki runot