Jos vain ymmärtäisit

Runoilija menley

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.10.2007
Viimeksi paikalla: 21.12.2016 22:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuukauden runoilija 4/13
 

Sininen yö
ja toisen maailman portit
tarina kuin taikaa

Outo yksinäisyys
ja sormissa lainehtiva valtameri

Minä näin
kun pilvet nielaisivat kuun
kun harhaileva myrskytuuli
peitti kyynelten laakson

Älä kysy

Palasin aikaan kun elämä
oli vain varjoja ja valoa
valokehä ihmismeren ympärillä

Minun lävitseni kulki voimakas tuuli
kuin ikuisuuden virta
näin miten polttava auringonsäde
maalasi taivaalle tähdet

Sitten menneisyyden varjot peittivät
ilon ja surun kudelman
sammuttivat lyhdyn
ja loivat täydelliset kulissit

Minun unelmani
minun polkuni
täynnä kuplivaa iloa

Ja viimeisenä iltana
sammuivat aurinko ja tähdet

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sanataidetta parhaimmillaan.

Tykkään todella. Upeaa sanojen käyttöä ^.^

Kaunis, hieno runo.

Upea,pidän.

Tämä runo on ilman nielemistäkin hitsin upea.

Vaikuttavaa, upeaa kerrontaa.

Riipaisevaa tekstiä.
Niin suloisen Herkkää, ja Sydämeen käyvää,
että
suosikkeihini laitan, sekä Kiitän Sinua <3

Huikeeta!
 

Käyttäjän kaikki runot