päästin irti

Runoilija rakkausrölli

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ajattele positiivisesti tai ainakin pyri ajattelemaan. Silloin elämä on paljon helpompaa ja antaa enemmän!
 

Liikaa lupauksia,
liikaa pyydettävää.

Vähän otettavaa,
liikaa annettavaa.

Turhaa odottamista ja puhetta.

Kauniita sanoja toisten perään,
kauniita tekoja,

mutta vain siksi, että tiesit, että niin oli tehtävä.

Liikaa murheita,
liikaa jännitystä.

Liikaa kiihkeyttä,
liikaa intohimoa.

Emme olleet täydellisiä.

Enkä sitä koskaan vaatinutkaan.

Mutta,

Minun oli pakko päästää irti.

En pystynyt raahautumaan perässäsi,

Olin liian herkkä.

Rakastin, mutta rakastuin liian hitaasti.

En koskaan rakastanut sinua tarpeeksi.

Selite: 
En tajua, mutta se oli jotenki helppoa. Huomasin, että silmäni hakevat edelleen vain yhtä toista.
Kategoria: 
 

Kommentit

tykkäsin tosi paljon ! :) koskettava

 

Käyttäjän kaikki runot