rannekoru

Runoilija rakkausrölli

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ajattele positiivisesti tai ainakin pyri ajattelemaan. Silloin elämä on paljon helpompaa ja antaa enemmän!
 

Kanna hennossa ranteessasi,
kauniista helmistä koottua,
kauneinta helminauhaasi,
joka koostuu kaikesta pahasta.

Ojenna ranteesi vahvoina,
ja kanna kaikki paha vahvoin rantein.
Aina.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot