:)

Runoilija rakkausrölli

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ajattele positiivisesti tai ainakin pyri ajattelemaan. Silloin elämä on paljon helpompaa ja antaa enemmän!
 

Haluan vielä tuntea vahvat käsivartesi tukemassa minua,
haluan painaa pääni rintaasi vasten,
lumoutua huumaavasta tuoksustasi,
haluan tuntea sen kaiken mitä minuun välitit,
paijata sinua taas kädestä ja suudella...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot