kadotus

Runoilija rakkausrölli

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ajattele positiivisesti tai ainakin pyri ajattelemaan. Silloin elämä on paljon helpompaa ja antaa enemmän!
 

Kuka haluaisi nähdä sen kaiken,
jota kannan sisälläni.
Kukaan ei uskoisi,
olisi aito.
Ehkä minun täytyisi vain luoda sanoja toisten perään,
ilman sinun voimaasi,
sillä en taida löytää sinua enään.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot