Salaisuus.

Runoilija Springthing

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

" Älä odota että joku kantaa siivillään. Pelasta itse itsesi. "
 

Rakastan sinua, tiedätkö.
Et tiedä. Et koskaan saa tietää.
Suljen suuni.
Ompelen sen kiinni.
Heitän puhelimeni seinään.
Irroitan jokaisen näppäimen tietokoneesta,
leikkaan sormeni sen jälkeen irti,
etten voi koota niitä takaisin.
Mutta silti, rakastan sinua.
Vaikenen vain..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot