piiip

Runoilija Springthing

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

" Älä odota että joku kantaa siivillään. Pelasta itse itsesi. "
 

Alkaa olla ykspuolista tää meidän juttu
ja jos tää jatkuu se on kohta loppu.
Voisit asioista koittaa puhuu
näin tää meihin enemmän sattuu.
Tää sattuu muhun ihan liikaa
Ja se on todellakin vain sun vikas.

Jos tahdot lopettaa sano se suoraan,
en jaksais olla enää sun huoras.

Selite: 
tosi vanha runon pätkä niinkun varmaan huomaa :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot