Luoksesi

Runoilija Springthing

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

" Älä odota että joku kantaa siivillään. Pelasta itse itsesi. "
 

Palaan luoksesi
kun matkani on ohi.
Odota minua
ja pidä rakkautemme elossa.

Jos jäisin luoksesi,
katoaisin kulisseihin
etkä edes näkisi minua.
Se ei ole sitä etten välitä.

Kaikki mitä pyydän on,
että ajattelet minua.
Ja minä vannon odottaa
parempaa huomista.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot