Hetken vielä tahdon elää

Runoilija Lasisydän

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

hattulalainen tyttö joka rakastaa runoilua, kirjoittamista, maalaamista ja laulamista! Runoja kirjoittelen omaksi ilokseni ja siksi että rakastan runoutta. Toivottavasti pidätte runoistani ja kommentoitte niitä sillä palaute on aina tervetullutta!
 

Siipeni eivät enää kanna.

Aina kun yritän lentää,
putoan aina vain korkeammalta.

Aina kun suljen silmäni, en uskalla
avata niitä, koska pelkään sinun
kadonneen viereltäni.

Aina kun vaivun uneen.. pelkään
etten enää ikinä herää.

Auta minua kohtaamaan pelkoni.

Ole tuuli siipieni alla.

Kosketus kiinni olevien silmieni luomilla.

Ja ole kaikkein suloisimmat muistot
unissani.

Jotta voisin edes vielä kerran elää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo :)

Todella kauniisti kirjoitettu elämän halusta ja toivosta.. Syystä jonka takia voisi elää vielä kerran kunnolla(: Todella kaunis ja hieno runo..mutta en osaa sanoa

hieno ja kaunis runo, pidän! :)

Elä täysillä elämä. Hienosti runoilet pelon alla elämisestä

turvaudutko toiseen
ota ehyet siivet ne kantaa..

 

Käyttäjän kaikki runot