Nimetön

Runoilija Lasisydän

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

hattulalainen tyttö joka rakastaa runoilua, kirjoittamista, maalaamista ja laulamista! Runoja kirjoittelen omaksi ilokseni ja siksi että rakastan runoutta. Toivottavasti pidätte runoistani ja kommentoitte niitä sillä palaute on aina tervetullutta!
 

Sydämeni on kuin tumma hiili.
Hakattu ja runneltu,
sisältä tapettu.

Ei se pysty enää rakastaan,
ei uskomaan tai luottamaan.

Se vaan huutaa ainiaan tuskaa
ja kipua.

Sieluni palaa.. Sinä sen poltit!!!!
Rakastavas sanoit ja syliisi otit.

Et mitään tarkoittannut,
et hyvää, etkä pahaa.
Tulit vaan satuttaakses.

Nyt oon vaan verta ja lihaa..
palasiks raadeltuna.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot