Nimetön

Runoilija Lasisydän

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

hattulalainen tyttö joka rakastaa runoilua, kirjoittamista, maalaamista ja laulamista! Runoja kirjoittelen omaksi ilokseni ja siksi että rakastan runoutta. Toivottavasti pidätte runoistani ja kommentoitte niitä sillä palaute on aina tervetullutta!
 

Sinä nostit minut ylös, kun olin kaatunnut.

Sinä kuuntelit minua, kun kukaan muu ei kuunnellut.

Sinä ymmärsit minua, kun muut eivät ymmärtäneet.

Sinä rakastit minua, kun kukaan muu ei rakastannut.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot