Kauneus ja Rumuus

Runoilija Lasisydän

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

hattulalainen tyttö joka rakastaa runoilua, kirjoittamista, maalaamista ja laulamista! Runoja kirjoittelen omaksi ilokseni ja siksi että rakastan runoutta. Toivottavasti pidätte runoistani ja kommentoitte niitä sillä palaute on aina tervetullutta!
 

Kaunista.. Niinhän sitä voisi luulla.

Rumuus.. sen vain kaikki meistä näkee.

Elämä on elämää ja se on vaan pakko elää täällä.

Joten katso kauneutta silmiin ja käännä selkä rumuudelle..

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot