Pilvilinnat

Runoilija Lasisydän

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

hattulalainen tyttö joka rakastaa runoilua, kirjoittamista, maalaamista ja laulamista! Runoja kirjoittelen omaksi ilokseni ja siksi että rakastan runoutta. Toivottavasti pidätte runoistani ja kommentoitte niitä sillä palaute on aina tervetullutta!
 

Hetkessä ne romahtivat,
kaikista kauneimmat pilvilinnat,
joita olin kanssanne saanut katsella.

Kuinka helposti nuo kaikki
kauniit asiat murenivatkaan käsiin..

Mutta kun ei ole enää mitään jäljellä
voi aloittaa rakentamaan uusia pilvilinnoja

joista toivonmukaan tulisi vielä kauniimpia kuin edellisistä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikea, mutta elämänmyönteinen runo.

 

Käyttäjän kaikki runot