Miltä tuntuu

Runoilija lumitaivas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sydämessä avatut siivet ja polku sieltä sun luo.
Tykkään tuntea sun kädet ja melkein kuulla kun sä hengität.
 


Miltä tuntuukaan ihminen niin lähellä,
miltä tuntuvat pelot ja jännitys vahvemman tunteen sisällä.
Miltä tuntuu olla rakastunut, pilven sisällä tanssien, huutaen, kuinka välittää.
Peläten, miltä kaikki tuntuu, itkien jos kaikki muuttuu.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mielenkiintoinen

 

Käyttäjän kaikki runot