Joka haaveilee.

Runoilija lumitaivas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sydämessä avatut siivet ja polku sieltä sun luo.
Tykkään tuntea sun kädet ja melkein kuulla kun sä hengität.
 


Joka haaveilee unelmista,
joka jäi tänään ilman sun katsetta.
Se taas koittaa sua kuunnella,
mut silmät sulje ei totuutta korvilta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno

 

Käyttäjän kaikki runot