tunnen.

Runoilija lumitaivas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sydämessä avatut siivet ja polku sieltä sun luo.
Tykkään tuntea sun kädet ja melkein kuulla kun sä hengität.
 


Pidän sinusta paljon, kauniita kuvia kaulallasi.
Tunnen sinua kohtaan jotain todella suurta, salaisuuksia suojelen sydämessäni.

Rakastan huuliasi, niin rakastan sinua.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot