älä unohda.

Runoilija lumitaivas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sydämessä avatut siivet ja polku sieltä sun luo.
Tykkään tuntea sun kädet ja melkein kuulla kun sä hengität.
 

Kuljet yllä pilven reunan,
kurkistat pois tutkiskellen.

Katson verhon takaa metsäpalstaa - aurinko mun naamaa haalistaa.
Pysäytät mut, mun ajatukset,
kaunein mies oot myönnän sen.
Pienen hymyn tuon, teen juodessani,
älä unohda mua, oi rakkaimpani.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot